Florya Anaokulu

0212 592 8844
Öğrencilerimiz Ekolojik Mutfak Etkinliği Çalışmasında
Tarih :
Yer : Uğur Koleji Anaokulu ​ Öğrencilerimiz Ekolojik Mutfak Etkinliği Çalışmasında Uğur Koleji Anaokulu,
Açıklama :

 

Uğur Koleji Anaokulu öğrencilerimiz Ekolojik Mutfak etkinliği çalışmasında “PROBİYOTİK YOĞURT" nasıl mayalanır, hangi malzemeler kullanılır, süt ve yoğurt arasındaki fark nedir, süt ve yoğurdun vücudumuza faydası nedir gibi soruların yanıtlarını uygulama yaparak öğrendiler. Mayaladığımız probiyotik yoğurtlarımızı evden getirdiğimiz kavanozların içinde sıcak bir ortamda beklettik. Sonrasında elde ettiğimiz yoğurtlarımızı afiyetle yedik.

Kültürel

FOTOĞRAF GALERİSİ