Florya Lisesi

0212 592 8844
2018 Mezunlarımızı Uğurladık
Tarih :
Yer : Özel Uğur Anadolu Lisesi ​ 2018 Mezunlarımızı Uğurladık Özel Uğur Anadolu Lisesi,
Açıklama :

Özel  Uğur Anadolu Lisesi  2017 – 2018 Mezunlarımızı  okul bahçesinde gerçekleştirilen görkemli bir törenle  uğurladık.

100 öğrencimizin mezun olduğu törende heyecanlı ve duygusal anlar yaşandı.

Törende, Uğur Koleji Kurucusu Kemal KOÇAK ve Uğur Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak BALKAYA yaptıkları konuşmalarda tüm öğrencilere bundan sonraki akademik hayatlarında başarılar diledi.

Törende 2017 – 2018 Mezunları adına okul birincisi Melis Bilgör konuşma yaptı. Yine mezun Uğurlular adına bundan tam 20 yıl önce Uğur Koleji’nden  mezun olan Özyeğin Üniversitesi  Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yüksek Mimar Doktor Gül Çanakçıoğlu da bir konuşma yaptı. Her iki mezun da yaptıkları konuşmalarda  Uğur Koleji yıllarının hiçbir zaman unutulmayacak anılarla olduğunu vurguladı.

Öğrenciler mezuniyet andını  geçen yılki mezunlarımızdan İstanbul Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi Enes Tatar’ın eşliğinde okudular.

Okul  birincisi Melis Bilgör diploma, plaket ve hediyesini Uğur Koleji Kurucusu Kemal KOÇAK’tan, okul ikincisi Kardelen Yumurtacı diploma, plaket ve hediyesini Uğur Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak BALKAYA’dan, okul üçüncüsü İlayda Yalçınkaya diploma, plaket ve hediyesini  Uğur Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Selen BALAKAYA’dan aldılar.

Tören sonunda tüm veli ve öğrenciler DJ performans eşliğinde akşam yemeğine katıldılar.

Gösteriler

FOTOĞRAF GALERİSİ